30 January 2011

What’s Your Colour Contest..♥

wah..ni la 1stime aku join contest2 kt blog ni..
ni pn setelah aku di tag oleh member bru aku ~ mieramomochan..
korg singgahla kt blog dia ni ye..smua kaler pink..cute2 cam dia gak..:)
bila fkir2 blik, aku pn nak join gak la..wlupn da agak lewat cz tarikh tutup contest ni adalah hari esok..31.01.2011..


contest ni dianjurkan oleh AMY dan MIRA..
so klu korg nak join..klik nama kt atas tu..
slh satu syarat contest ni, kena jd follower diorang berdua..



So..kaler aku adalah :
..PURPLE..



dr gmbar kt atas ni pn korg da tau kn..aku mmg suka sgt2 kt kaler ni..serba serbi pn purple..
so korg yg da tau, klu nk bg hadiah ke (mna la tau kn..)..pening2 nk bg kaler apa..bg je la kaler purple..hehehe

ok aku tag 3 org kwn plak..:
2. Yana

kpd kwn2 lain..gud luck!!

p/s : kaler lain yg aku suka = merah, pink, hitam..:)


♥ Trimas kerana sudi membaca..komen2 xde ker?? ;) ♥

7 comments:

  1. adaku tag ko...

    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/01/cinta-hati-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Salam Steng.. terima kasih tag.. baru buka jadi dah terlepas tarikhnya..

    Sweetnya adik dalam color purple ni.. :) senyum selalu!

    ReplyDelete