17 February 2011

Sgt terharu T_T..tersenarai dlm blog Abg Ben Ashaari ~ SEGMEN : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWER..

Uwaaaa!!!
rasa nak nanges pon ada
x disangka2
hish..
mimpi ker..??
oh tidak..air liur basi xde jugak..
kenyataan ni..
steng..percayalah!!
 (oh emo nya aku)

aku tersenarai dlm blog Abg Ben Ashaari..!!!!
korang pcaya x..??
mesti x kan..??
(saja nak bagi dengki..jht sungguh ko steng!!)


blog aku tersenarai dlm SEGMEN : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWER
klu korang nak join segmen ni, sila KLIK SINI

ni buktinya..
ini betol2..bukan cobaan..!!


nmpak x..??tu kat no 2 tu..
huhuhuhuhuhu
nak tau apa lg yg buat aku terharu..??
tgok kat bawah ni..






Abg Ben follow blog aku..!!! T_T
oh..terharu lg..

tp kan..dlm bangga2 n hepinya aku..
aku segan sebenarnya..
ermmm...
korang tgokla..
follower aku sbnarnya baru 120++
bukti ada kt atas tu..
tp tersenarai dlm segmen follower 500-1000
(rasa nak tutup muka..huhu)

tp xpe..aku ttp bbangga..
(hidung kembang kempis da ni..)
aku tau itu satu doa dari Abg Ben..
InsyaAllah..follower aku akan sampai thap itu satu hari nnti..
Amiiiiinnnn...

Apa2 pon..tq byk2 aku ucapkan kpd Abg Ben..

Istimewa buat Abg Ben Ashaari :
sy sgt meminati Abg..karya2 abg mabeles..!!
sy mesti nak baca..semua pon best2..apa pon entry Abg..
sy kagum dgn Abg..
dgn kejayaan2 Abg..
sy nak mencontohi Abg dlm berblogging ni..
sy tau ramai yg mnjadikan Abg idola dlm dunia blog ni..
sy harap..satu hari nnti..sy pon bole menjadi spt Abg..
Selamat Maju Jaya Abg Ben!!!

sekian..
(mmg terharu x sudah2)


p/s : tq sgt2 Abg Ben..nnti jgn lupa dtg Sabah tau..:)

♥ Trimas kerana sudi membaca..komen2 xde ker?? ;) ♥

3 comments:

  1. tqqvmmm .. penah sampai dah sepilok.. best ! mmg akan ke sana lagi nanti .. ehee

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abang Ben Ashaari.. Saya ingin follow blog awak ek.. So, mai la singgah dan follow blog saya.. Ok thanks..

    ReplyDelete